1 Välj projektormärke
2Välj projektormodell eller delnummer
Öppna lampsökning

Om Hotlamps

Vi är Europas största distributör av utbyteslampor för projektorer - endast till fackhandeln.

Hotlamps är en handelsdivision av Maverick, en del av Tech Data Group (Nasdaq: TECD). Under 2013 omsatte företaget över 25 miljarder dollar och befinner sig på 119:e plats i Fortune 500. Bara i Europa utförde Tech Data 12 miljoner leveranser av 100 miljoner produkter under 2012. Företaget levererar till över 120 000 kunder i mer än 100 länder över hela världen.

På Hotlamps har vi en databas med lampor för mer än 10 000 projektormodeller som vi distribuerar över hela Europa från ett centralt läge i Storbritannien. I den osannolika händelsen att vi inte har den lampan du söker i vårt system kommer en medlem av vårt expertteam att leta upp den åt dig.

Förutom vår sakkunniga support som är tillgänglig inom de lokala Maverick-teamen, tillhandahåller vi även ett centralt team av experter som kan vara stolta över sin mer än 40 års långa erfarenhet på marknaden för  utbyteslampor.

Om du letar efter andra produkter som t.ex. projektorer, plasma/LCD-skärmar eller tillbehör, besök www.Techdata.nu eller ring 08-795 20 00.

Vad vi gör

Varje märke och modell av projektorlampa som någonsin tillverkats kan anskaffas genom Hotlamps. Vi säljer endast till företagskunder och handlar uteslutande med lampor av hög kvalitet som ger enastående prestanda och värde för pengarna. Klicka här för mer information om våra produkter.

Miljöpolicy

Projektorlampor måste hanteras varsamt när de installeras, tas bort och slutligen även när de kasseras. De kan finnas farliga kemikalier inuti glaset. Ett av dessa farliga ämnen är kvicksilver. Vi på Hotlamps tycker att vi har ett stort ansvar att se till att alla förbrukade projektorlampor avfallshanteras på ett miljövänligt sätt och har därför arbetat fram en återvinningstjänst som är exklusiv för våra kunder.

Sedan slutet på 2005 erbjuder Hotlamps sina kunder en kostnadsfri återvinningtjänst för lampor. Tjänsten innebär att återförsäljare eller slutanvändare kan skicka in förbrukade lampor (i originalförpackningen) som vi glatt kasserar dem utan extra kostnad i enlighet med WEEE-direktivet och gällande miljönstandard. Vårt återvinningsprogram har hittills visat sig vara mycket framgångsrikt hos våra kunder som har blivit mer medvetna om kassering av potentiellt farliga produkter. Våra återförsäljare kan använda denna kostnadsfria tjänst som ett mervärdeserbjudande vid försäljning av projektorlampor.

Om du vill lämna in förbrukade lampor för återvinning, skicka dem till följande adress:

TD TECH DATA AB
Lillsjövägen 19
SE-136 50 Haninge

Hotlamps WEE/EA producent registeringsnummer:
EA producent registreringsnummer:
WEE/AB0047SY

Hotlamps är registrerad medlem i Transforms WEEE-återvinningsprogram. Programmet är godkänt av Naturvårdsverket. Alla produkter vi säljer uppfyller kraven i WEEE-direktivet.

Social Media

Håll dig uppdaterad med våra nyheter och erbjudanden på:

Den här webbplatsen använder cookies
Genom att använda webbplatsen eller stänga detta meddelande samtycker du till vår Cookiespolicy.