1 Välj projektormärke
2Välj projektormodell eller delnummer
Öppna lampsökning

Returer

Klicka på knappen nedan för att fortsätta med ditt returärende. Ditt ärende kommer att skickas till en av våra handläggare som gör sitt bästa för att svara inom 24 timmar.

Produkt Returer


Returbestämmelser

Hotlamps är stolta över att kunna erbjuda en unik 90 dagars/500 timmars garanti på alla lampor och längre perioder om tillverkarens garanti är längre. Garantin avser brister på grund av tillverknings- eller materialfel. Garantin börjar gälla den dag varan köps.

Transportskada

Skador på lampa eller modul måste anmälas inom fem dagar efter mottagandet för att vi ska kunna anmäla detta till vår speditör. Anmälningar som görs senare godkänns inte.

Felbeställning/Produkten är inte längre nödvändig

Om du råkar beställda fel vara eller om du inte längre behöver varan ber vi dig göra din anmälan som en "Felbeställning av kund" inom 14 dagar från fakturadatum. Vanligtvis dras en returavgift av från returbeloppet, förutsatt att förpackningen är oöppnad, i originalskick och med originalplomberingarna intakta.

Produktfel/garantiärende

Om det osannolika skulle inträffa och din lampa inte fungerar p.g.a. produktfel, ber vi dig göra en standardretur till oss och du kommer att få en ny ersättningslampa.

Fel produkt levererad

Vi strävar naturligtvis efter att alltid leverera rätt lampa till dig, men om något blivit fel med din beställning ber vi dig registrera en returbegäran som "Tech Data försäljningsfel" inom 14 dagar från fakturadatum. Vårt försäljningsteam jämför din begäran med den ursprungliga beställningen. Produkterna måste vara oöppnade, i originalskick och med intakta originalplomberingar.

OBS! Detta gäller alla returer. Undvik att fästa etiketter eller skriva på originalförpackningen eftersom det kan leda till att din retur inte godkänns. Lägg alltid lampan i en ytterförpackning när du skickar produkten till oss och se till att returnumret finns med.

Den här webbplatsen använder cookies
Genom att använda webbplatsen eller stänga detta meddelande samtycker du till vår Cookiespolicy.