1 Välj projektormärke
2Välj projektormodell eller delnummer
Öppna lampsökning

Hotlamps tjänster

Expertpartner - ger dig det allra bästa i lampväg

Som den största lampdistributören i Europa är vi också stolta över att kunna erbjuda en personlig service.

Hotlamps har mer än 10 års erfarenhet av att erbjuda engagerat specialiststöd till våra återförsäljare, med kunskap om alla lampor som någonsin tillverkats. Med en central specialistgrupp och regionala experter som ägnar sig helt och hållet till distribution av lampor, strävar vi efter att kunna erbjuda hög service och enastående kundfokus.

Det är vårt uppdrag att skapa ett starkt, långvarigt, partnerskap som bygger på service, flexibilitet och teknisk kunskap. Vi vill också att det ska vara roligt att ha att göra med oss och vi bemöter våra kunder både som vänner och som partners.

Hotlamps ägs av Tech Data Inc, Europas största distributör av teknik, vilket ger våra återförsäljare tillgång till det bredaste utbudet av audiovisuella, kommunikations-, mobilitets-, företags-, mjukvaro- och IT-produkter. Som en sann  distributionspartner med mervärde kan vi erbjuda en hög nivå av teknisk support och lösningar inom alla dessa områden.

Heltäckande logistiktjänst - brett utbud av logistiktjänster för att stödja kundens behov.

Vi levererar fler lampor i Europa än någon annan distributör.

Sakkunningt stöd för att hjälpa återförsäljare är kärnan i vår verksamhet och för att stödja detta måste vi även erbjuda utomordentlig service när det kommer till produktleverans.

Som Tech Data levererar vi fler produkter än någon annan teknikdistributör i Europa, vilket innebär att vi har byggt upp en hög kompetensnivå som är både mycket effektiv och flexibel.

Här är bara några av de specialisttjänster som vi kan erbjuda:

 • Skräddarsydda leveranstjänster
 • Tidsenlig leverans
 • Spårning av leverans online
 • Leverans över hela Europa
 • Kombinerad produktleverans
 • Dropshipping till slutkund

Betrodda rådgivare - prata med våra experters rådgivare

Vi har betrodda rådgivare med branschackreditering till vårt förfogande. Hotlamps och TD Mavericks tekniska rådgivare är utbildade för att ge våra kunder hög kvalitetsservice och information.

I deras roll som betrodda rådgivare har de uppgiften att ge opartisk information om produkter och om de behöver extra hjälp har de även support av en grupp med produktexperter som kan ge avancerad rådgivning.

Klicka här för att prata med en av våra rådgivare.

Störst lager - lager till ett värde av 12,8 miljoner kronor för att passa mer än 9 000 olika projektorer

Vi håller ett större lager av lampor än någon annan distributör. Vi hjälper våra återförsäljare att sälja lampor till sina kunder med vissheten att de har en stabil leveranskedja som stödjer deras försäljning.

Genom att köpa in stora mängder ser vi även till att vara mycket konkurrenskraftiga på att snabbt leverera volymartiklar där priset är nyckelfaktor.

Genom att tillhandahålla information online om lagertillgänglighet ger vi återförsäljare en fullständig försäkran om produkttillgänglighet för att slutföra en försäljning.

Störst kredit - vi erbjuder fler kreditmöjligheter till våra återförsäljare än någon annan - tillsammans med flexibla finansieringsplaner

Som en del av Tech Data kan vi erbjuda högre kredit än någon annan lampdistributör. Det är viktigt att vi ger våra återförsäljare bra förutsättningar och möjligheter att köpa in lampor och ge deras kunder en bra service.

Genom att erbjuda en stark kreditlinje i kombination med flexibla finansieringsalternativ kan vi hjälpa våra kunder med nystart av företag.

Vi stödjer också anbud i alla storlekar för att säkerställa att varken kredit- eller kassaflödet utgör ett hinder för att uppfylla en anbudsmöjlighet, som ofta kan tänja på resurserna i många organisationer.

Klicka här för att ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag med vårt utbud av finansieringsalternativ.

Komplett e-handel - ett komplett e-handelssystem så att du kan driva ditt företag dygnet runt, varje dag

Tech Data har den största e-handelsverksamheten i Europa. En stor satsning på vårt e-handelssystem har gjort det möjligt för oss att erbjuda våra kunder bästa möjliga tjänst genom att ge tillgång till nästan alla informationsområden dygnet runt.

Detta omfattar:

 • Fullständig produktinformation
 • Tillgänglighet i realtid
 • Kundspecifik prissättning
 • Kontostatus och saldo
 • Spårning av leverans
 • Returer online
 • Marknadsföringsstöd
 • PR-verksamhet
 • Produktdata och prisfiler
 • Elektronisk integration via XML
 • Värdtjänst för webbutik

Vad som är speciellt för Hotlamps är en lamp-konfigurator som kan bäddas in i form av iFrame i din nätbutik och på ett ögonblick omvandlar dig till en lampexpert med omedelbar tillgång till det största sortimentet och lagret i Europa. Klicka här för att prata med en sakkunnig rådgivare om vad som är möjligt.

Den här webbplatsen använder cookies
Genom att använda webbplatsen eller stänga detta meddelande samtycker du till vår Cookiespolicy.